Your Cart

Werk nu altijd met je laptop in de zon!

Laptop in de zon

Antireflectie folie

Het is een mooie zonnige dag en je besluit buiten in het zonnetje te gaan zitten met je laptop. Buiten genieten in de zon en een filmpje kijken op een groter beeldscherm dan je mobiel, wie wil dat nou niet? Helaas zie je door de reflectie van de zon niet goed wat er op je beeldscherm gebeurt, maar je wilt toch lekker in de zon zitten. Wat zijn je opties?

Antireflectie folie

Een optie waar vaak aan wordt gedacht is antireflectie folie. Dit is folie wat je op je beeldscherm plakt. Dit zorgt niet alleen voor minder tot geen reflectie maar ook helpt het tegen pottenkijkers, want als je niet recht voor het beeldscherm zit zie je niet wat er op het beeldscherm gebeurt.

Deze voordelen zijn ook meteen nadelen. Je moet de folie op je beeldscherm plakken en eenmaal opgeplakt kun je hem er niet meer vanaf halen om opnieuw op te plakken. Ook kunnen er luchtbellen ontstaan tussen de folie en je beeldscherm. En als je niet recht voor je beeldscherm zit of iemand iets wilt laten zien op je laptop die naast je zit kun je niet allebei tegelijk zien wat er op je beeldscherm gebeurt.

Laptop Zonnescherm

Een andere optie is een laptop zonnescherm. Dit is een kap met magneten in de boven- en zijkanten waardoor je de boven- en zijkanten op meerdere manieren kunt vouwen naar de positionering die jij nodig hebt. Het laptop zonnescherm heeft vele voordelen, door het laptop zonnescherm:

  • Heb je geen last meer van de reflectie van de zon op je beeldscherm.
  • Als de zon draait kun je gemakkelijk en snel de kap aanpassen in positionering.
  • De kap is gemakkelijk op je laptop te zetten, er weer af te halen en te hergebruiken.
  • Door het design past je laptop met de kap er omheen alsnog in je laptophoes en hoef je hem niet telkens opnieuw op je laptop te zetten.
  • Omdat de kap voor schaduw zorgt over meer dan alleen je beeldscherm blijft je laptop koeler. Hierdoor bespaar je batterij en gaat de batterij van je laptop veel langer mee.

Bestel direct uw
Laptop zonnescherm

LEVERING

SUPPORT