Your Cart

Werk nu altijd met je laptop in de zon!

Laptop in de zon

Laptop in de zon gebruiken

Laptop in de zon

Het is een mooie zonnige dag en je besluit in het zonnetje via je laptop een filmpje te kijken of te werken en met je laptop in de zon te werken. Je gaat naar buiten en je gaat er helemaal voor zitten in de zon, maar dan zie je dat je niets ziet op je beeldscherm door de reflectie van zon. Lastig, want je wil toch echt op die lekkere stoel zitten en niet hoeven slepen met een parasol. Hoe kun je dit nu het beste oplossen om toch met je laptop in de zon te werken. Ons Laptop zonnescherm is de oplossing. We hebben zowel een zonnescherm voor je Laptop 13-14 inch als een zonnescherm voor je laptop 15-16 inch.

Laptop zonnescherm om je laptop in de zon te gebruiken

Het zonnescherm is gemaakt van vegan microfiber leer in een onschadelijke en gerecyclede materialen, hoge kwaliteit materialen en vakmanschap. Door het vegan leer is de kap supersterk en kan tegen hitte. De oppervlakte is gecout met polyurethaan om de kap duurzaam, krasbestendig en waterdicht te maken.

Simpel in gebruik

De kap heeft magneten in de boven- en zijkanten. Hierdoor kun je de zijkanten en bovenkant op meerdere vouwen naar de manier die jij op dat moment nodig hebt en fijn vindt. Het zonnescherm is niet alleen handig om je laptop in de zon te gebruiken maar zorgt ook meteen voor meer privacy, mensen om je heen kunnen niet meteen alles zien wat er op je beeldscherm gebeurt. Een ander bijkomend voordeel is dat je batterij langer meegaat door de kap. Je laptop wordt minder warm en je hoeft je beeldscherm niet meer zo vel te zetten door de schaduw die wordt gecreërd door de kap.

Onze Laptop zonneschermen zijn geschikt voor bijna alle Laptops

Het laptop zonnescherm is wereldwijd marktleider en gemaakt om praktisch en functioneel te zijn. Ze zijn licht en stevig, passen op elke laptop tussen de 13 en 16 inch en is in principe geschikt voor alle merken. Door het low-profile ontwerp valt het zonnescherm nauwelijks op en hij is zo dun gemaakt dat het gemakkelijk in je laptophoes past.

Hoe werkt het?

Iedereen kan een laptop zonnescherm maken om je laptop in de zon te gebruiken van een kartonnen doos maar praktisch, compact en kwalitatief goed is het zelden. Ook is het veel bewerkelijker omdat je het bijvoorbeeld aan je laptop moet vastmaken want anders ben je met de eerste windvlaag je zonnescherm kwijt. Daarom kies je voor het laptop zonnescherm!

Je kiest de maat en bestelt je laptop zonnescherm. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Zodra je hem thuis hebt pak je hem uit en klik je hem aan het beeldscherm van je laptop, dit is binnen een minuut geregeld en kun je heerlijk met je laptop in de zon gaan werken.

100% tevredenheid garantie

Al onze klanten zijn zeer tevreden met dit unieke product. De meeste waren hier al jaren naar op zoek maar er was nooit een aanbieder die de oplossing had om het mogelijk te maken om te werken in de zon met je laptop. Door de premium kwaliteit en uitstraling van het product voelt het product echt aan als een aye catcher en laten klanten het product dan ook al te graag aan vrienden en familie zien.

Bestel direct jouw Unieke Laptop zonnescherm

Bestel jouw unieke Laptop zonnescherm direct in onze webshop en gebruik nu bij elke mooie zomerse dag in de tuin.

Bestel direct uw
Laptop zonnescherm

LEVERING

SUPPORT